Stel je voor, je bent een tijger. Je loopt rustig door het oerwoud en van binnen voel je een zachte kracht. Een kracht die er altijd is. Zolang je hem niet hoeft te gebruiken voelt hij zacht, rustig, maar altijd aanwezig. Terwijl je door het oerwoud loopt, voel je die altijd aanwezige, zachte kracht in je. In de kracht zit tijdloosheid, oneindigheid, geen begin en geen einde.

Als het nodig is om deze kracht te gebruiken, dan is hij ieder moment, direct beschikbaar. Dat is zo geweldig aan deze kracht. Je kunt er 100% op vertrouwen. Mocht je als tijger honger hebben en je moet achter een hert of antilope aangaan, dan is deze kracht in minder dan een seconde beschikbaar.

Zo is het ook met de kracht binnen in jou. Een stille, zachte kracht is altijd in jou aanwezig en beschikbaar, ieder moment. Daar kun je 100% op vertrouwen! En zodra je een energieke kracht nodig hebt, in een situatie, dan is deze kracht direct beschikbaar. Hoe meer jouw vertrouwen in deze kracht groeit, hoe eenvoudiger je deze kracht beschikbaar hebt. (Alleen door overtuigingen en conditioneringen blokkeren we deze kracht. Mentale beelden versperren de stroming van deze energie)

Deze kracht is in alles en iedereen aanwezig en zit in iedere cel. Je kunt helemaal ontspannen en vertrouwen op deze kracht die alles laat gebeuren.