Meditatie

Graag nodig ik je uit voor een Online meditatie.

In mijn begeleiding neem ik je mee met je aandacht in het huidige moment. Je laat alle dagelijkse gedachten achter je en ik begeleid je om niet meer met de inhoud van je gedachten mee te gaan en om je gevoelens er helemaal te laten zijn zoals ze zijn op dit moment, zonder erover te oordelen.
Vervolgens nodig ik je uit om met aandacht je lichaam te voelen. En om alles te voelen, precies zoals het is op dit moment. Er hoeft niets anders. Je verwelkomt alle gevoelens liefdevol.
Je bent heel liefdevol naar jezelf en realiseert je dat je helemaal goed bent, zoals je bent.

Als je ergens spanning of pijn voelt, ben je daar ook heel liefdevol naar. Ook daaraan hoeft niets anders.
Op deze wijze begeleid ik je en nodig ik je uit om helemaal te ontspannen in het moment en in jezelf.

Mijn ervaring is dat deelnemers een gevoel van thuiskomen bij zichzelf ervaren. Een diepe ontspanning.

Kosten

De eerste keer is kosteloos. Het is een gelegenheid om kennis te maken en te ervaren of het bij jou past.   

De kosten van een individuele meditatie zijn 50 euro. Het is een meditatie van een half uur. De sessie duurt drie kwartier tot een uur.

 

 

 

Bea ontvangt je in een sfeervolle ruimte en met een warm hart. Je voelt meteen waar ze voor staat; je mag zijn wie je bent.

De meditatiebijeenkomsten die ik al geruime tijd bij haar volg zijn voor mij heel waardevol. Ze hebben me dichter bij mezelf gebracht en zorgen ervoor dat ik met meer vertrouwen in het leven sta. Het leven leven zoals het nu is. Dat geeft rust en ontspanning. Ook als het leven moeilijk is. Niet blijven hangen in het verleden, geen zorgen over de toekomst. Daar is niets zweverigs aan. Wat is er meer dan dit moment?

Suzanne Peeters

De woorden die in me opkomen voor Bea:
Met aandacht, respectvol, fijne stem, enthousiast, warm, betrokken. “mooi” kan je zo mooi zeggen met heel je lijf.

Voor mij;
De meditatie is een onderdeel van mijn dagelijks leven geworden, vooral dat het moment goed is zoals het is, wat het ook moge zijn op dat moment. Acceptatie, weerstand loslaten op weg naar steeds meer overgave.

Marjan de Langen